Strandvej 91, 2100 København

Vi har været med til den gennemgribende renovering af det gamle kloster hvori vi har stået for murerentreprisen, samt skalmuring og alt flise arbejdet i den nyopførte bygning, et virkelig spændende projekt med sans og respekt for detaljen.

Plejecenteret er en nyopført tilbygning i fire etager med i alt 92 boliger plus tilhørende fællesarealer og servicearealer. Den bevaringsværdige klosterbygning fra 1905 er renoveret og omdannet til et seniorbofællesskab med 29 boliger med tilhørende fællesareal.
Både renoveringen og tilbygningen er udført med respekt for den oprindelige arkitektur, og der er lagt vægt på at forene klosterets solide håndværk og materialer med nutidens plejeteknologi og bæredygtighedsprincipper.
Seniorboligerne i det gamle kloster indrettes med respekt for den særlige ramme, de ligger i, og der er lagt vægt på at bevare originale detaljer og bygningsdele. De nyopførte plejeboliger er kompakte, funktionelle og lyse boliger med god tilgængelighed til ude- og fællesarealer.

Billeder af byggeriet

Lad os tage en snak

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Kontakt os i dag, så vi kan snakke om dit næste projekt som involverer en eller flere murere.

murer@dahldahl.dk

Ring til Anders Dahl på 23 45 00 29

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø