Faglært og professionelt murerarbejde

Vi har mange års erfaring indenfor alle former for byggeri, vedligehold og belægning. Lad os hjælpe med dit næste bygge projekt.

Murerfirma med base i Esbjerg

Vores murerfirma har base i Esbjerg, men vi arbejder og udfører murerarbejde i hele andet

Murerfirmaet Dahl & Dahl

Murerfirmaet Dahl & Dahl er etableret i 2016 af brødrene Christian og Anders Dahl. Christian og Anders er begge murermestre, og det er deres erfaring og ekspertise, der ligger til grund for Murerfirmaet Dahl & Dahl. 

Vi har erfaring med alle former for byggeri, vedligehold og belægning. Skal du have udført reparation af murværk, lavet en tilbygning eller lagt nye fliser på badeværelset, så kan Dahl & Dahl hjælpe dig.

Murerfirma i Esbjerg

Murerfirmaet Dahl & Dahl er dit murerfirma i Esbjerg, hvor brødrene Dahl også har deres daglige gang. Vi har et stort netværk af kunder i byen, og så kender vi til egnen. Det til tider hårde vejr ved vestkysten stiller særligt strenge krav til egnens byggerier, der skal kunne modstå den stærke vind og salte havluft. 

​Derfor er det en god idé at vælge et lokalt murerfirma i Esbjerg, der kender til disse forhold. Fra vores base i Esbjerg kører vi i hele Danmark og udfører murerarbejde, hvor vores kunder ønsker det.

Murerarbejde med byggaranti

Murerfirmaet Dahl & Dahl er medlem af Dansk Byggeri, der er byggeriets brancheorganisation. Når du får udført murerarbejde af et murerfirma under Dansk Byggeri, er du derfor garanteret, at alle gældende regler for byggeri og arbejdsforhold overholdes. Murerfirma under Dansk Byggeri er desuden omfattet af BygGaranti, der er kundens garanti for ordentligt håndværk.

Garanti for kvalitet

Hos Dahl & Dahl prioriterer vi kvalitet, effektivitet, troværdighed samt fornuftige og rimelige priser meget højt. Har du spørgsmål vedrørende murerarbejde, materialevalg m.m., er Dahl & Dahl altid klar til at besvare alle dine spørgsmål. 

​Vi står til rådighed med gratis rådgivning og sparring omkring dine ideer til byggeri. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på baggrund af dine ønsker og behov. Det er vigtigt for Dahl & Dahl at skabe et godt samarbejde med kunden igennem en god og troværdig dialog fra start til slut i forløbet.

Nybyggeri

Vi har erfaring med både nybyggeri og tilbygninger til en eksisterende bygning hvis du ønsker flere kvadratmeter.

Facaderenovering

Vi kan hjælpe med alt lige fra mindre facaderenoveringer til udskiftning af hele facaden på din bygning.

Fliser & klinker

Vi hjælper og kommer gerne med foreslag når du skal vælge fliser eller klinker. Valget af belægning afhænger af typen på rummet.

Lad os tage en snak

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Kontakt os i dag, så vi kan snakke om dit næste projekt som involverer en eller flere murere.

murer@dahldahl.dk

Ring til Anders Dahl på 23 45 00 29

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø