Lejligheder og erhvervslejemål i Esbjerg

Mangler du en lejebolig eller har du måske brug for et erhvervslejemål til din virksomhed, så kontakt os for at høre nærmere – måske vi har noget netop til dit behov

Dahl & Dahl Ejendomme

Vi ejer og udlejer udlejningsejendomme som indeholder både lejligheder og erhvervslejemål. Størstedelen af vores lejemål er primært boliglejemål. Vores ejendomme er beliggende rundt omkring i Esbjerg, de fleste af boliglejemålene er placeret inde i centrum.

Dahl & Dahl Ejendomme er en privatejet virksomhed, ejet af brødrene Anders Dahl & Christian Dahl. Vi har fokus på kvalitet og lytter gerne til foreslag, ønsker eller behov fra vores lejere.

Flere forskellige typer lejligheder

Vi har lejligheder til enhver smag. Vores ejendomme indeholder alt lige fra mindre et eller to værelses lejligheder til flotte penthouse lejligheder, med store og flotte åbne og lyse rum.

Vi opdaterer løbende siden, så hold øje med vores lejligheder, hvis du søger en indflytningsklar lejlighed.

Ejendomme

Lejemål

Lejligheder

Vi har flere forskellige ejendomme fordelt udover Esbjerg. Så hold øje med siden, for at se hvilke lejligheder som er ledige.

Erhvervslejemål

Hvis du driver virksomhed, så har du måske brug for at få dine egne lokaler. Hold øje med siden, for at se vores ledige erhvervslejemål.

Har du brug for mere information om vores ejendomme?

Hvis du har spørgsmål eller brug for oplysninger omkring vores ejendomme, så hold dig endelig ikke tilbage og tag kontakt til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål, du end måtte have.

ks@dahldahl.dk

Ring til Kim Søgaard på 51 97 81 98

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø