Fliser og klinker

Vi hjælper dig gerne med valget af dine fliser eller klinker. Det er vigtigt at vælge den rigtige belægning, alt afhængig af hvad rummet skal bruges til.

Vi er specialister indenfor fliser og klinker

Hos Murerfirmaet Dahl & Dahl er vi uddannede med speciale i arbejdet med flisebelægning. Trænger dit køkken til en opfriskning, eller er du i gang med renovering af badeværelset? 

Nye fliser og klinker kan gøre meget for et rum og giver et frisk pust. Flisebelægning skal udføres korrekt for at få det bedste resultat. 

Særligt ved flisebelægning i vådrum som badeværelser er det vigtigt at vælge en håndværker med BygGaranti. Det er kundens garanti for ordentligt håndværk. 

Murerfirmaet Dahl & Dahl er medlem af BygGaranti, og vi garanterer et resultat af høj kvalitet. Vi er eksperter i vådrum og kender til vigtigheden af korrekt materialevalg, når man arbejder med fliser og klinker til køkken og bad.

Dahl & Dahl klarer flisebelægningen

Dahl & Dahl er dit lokale murerfirma i Esbjerg med ekspertise indenfor alle former for flisebelægning.

Dahl & Dahl stræber efter at opfylde kundens ønsker og behov og står samtidig klar med professionel vejledning og inspiration til den bedste løsning for kunden. Vi kender alle de forskellige muligheder indenfor fliser og klinker, og kan rådgive omkring det rette valg i belægning for det flotteste resultat.

Vi tilbyder alt indenfor flisebelægning

  • Vægfliser
  • ​Badeværelsesfliser
  • ​Køkkenfliser
  • ​Gulvfliser
  • ​Trappefliser

Vi har erfaring med alle typer fliser og klinker, og ved hvordan man opnår et flot og holdbart resultat. Det betyder, at vi kan levere et smukt stykke arbejde i høj kvalitet.

Du er som kunde altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd.​ Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på belægning, og hjælper dig med dit projekt fra den indledende overvejelse og planlægning til den endelige udførsel.

Vi sørger for at dine fliser og klinker får det helt rigtige finish, så du opnår det perfekte resultat.

Lad os tage en snak

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Kontakt os i dag, så vi kan snakke om dit næste projekt som involverer en eller flere murere.

murer@dahldahl.dk

Ring til vores hovednummer på 75 45 70 70.

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø