Erhvervslejemål i Esbjerg

Vi har flere forskellige typer af erhvervslejemål fordelt rundt omkring i Esbjerg

Erhvervslejemål til din virksomhed i Esbjerg 

Esbjerg er en by med mange virksomheder og indbyggere. Der er derfor stort potentiale for virksomheder i Esbjerg. Hvis din virksomhed har brug for nye lokaler og en ny lokation, så hjælper vi gerne med at finde de rigtige lokaler. 

Vi er kendte i Esbjerg og kender derfor også kulturen, så vi kommer gerne med gode råd i forhold til placeringen, når din virksomhed skal have en ny lokation.

Nye lokaler til din virksomhed 

Alle vores erhvervslejemål i Esbjerg er altid klar til indflytning, så du har mulighed for at flytte ind og komme igang fra dag et. Vi ved hvor vigtigt det er, at virksomheder har gode arbejdsforhold for deres medarbejdere, men på samme tid også en god beliggenhed, når det kommer til kunder, møder og andre arrangementer. Så derfor hjælper vi gerne med at finde de rigtige lokaler til dig.

Hvis I ønsker at lave modificeringer på erhvervslejemålet under lejeperioden i forhold til de ydelser som jeres virksomhed udbyder, så kontakt os gerne for at tale om mulighederne.

Ingen ledige lejemål

Vi har desværre ingen ledige lejemål på nuværende tidspunkt.

Er du interesseret i et nyt erhvervslejemål?

Hvis du har brug for oplysninger om vores erhvervslejemål. Så kontakt os, så vi sammen kan finde et lokale og en lokation som passer til jeres virksomhed. Vi besvarer alle de spørgsmål, du end måtte have om vores lejemål.

ejendomme@dahldahl.dk

Ring til Christian Dahl på 23 45 00 35

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø