Renovering og udskiftning af facader

Vi tilbyder både renovering eller udskiftning af hele din facade. Lad os tage en snak om, hvordan du opnår det bedste resultat.

Facaderenovering af bygninger og huse

Arbejdet med facaderenovering kan omfatte alt fra en lille opgave med renovering til større projekter med udskiftning af hele husets facade. Uanset projektets omfang så vil en investering i facaderenovering være umagen værd. 

​Det giver huset et nyt udtryk, forlænger murværkets levetid, og så er det en fryd for øjet.

Facaderenovering hos Dahl & Dahl

Hos Murerfirmaet Dahl & Dahl er vi eksperter i facaderenovering. Vi løser alle typer facaderenovering fra store til små opgaver, og vi er din garanti for godt håndværk. Hvad enten der er tale om udbedring af skader på murværk eller vedligehold af facaden, så får du en kvalitet, der sikrer din facade i mange år fremover. Vi udarbejder gerne et tilbud på din facaderenovering, og giver dig en grundig vurdering af alle facadens lag.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med facaderenovering.

Vedligehold af facade

Alle facader og murværk vil med tiden komme til at se gamle og slidte ud. Vind og vejr sætter deres tydelige præg på ethvert murværk. Vedligehold af bygningens murværk er nødvendig for at opretholde et flot og velholdt udtryk. 

Pudsning af murværk får hurtigt den gamle og slidte facade til at fremstå så god som ny. Vandskuring af facaden kan forny husets helhed, hvis man ønsker et helt nyt udtryk. 

​Murerfirmaet Dahl & Dahl arbejder kun med materialer af højeste kvalitet. Udover en fornyelse af facaden kan du derfor glæde dig over, at vores arbejde sikrer facaden længst mulig levetid.

Reparation af facade

Skader og gennemgående slid af facaden kan udgøre en risiko for hele bygningen. Med sætningsskader eller lignende alvorlige skader på bygningens facade er facaderenovering nødvendig. Murerfirmaet Dahl & Dahl udbedrer skader på murværket, og forhindrer at de udvikler sig til langt mere gennemgribende skader, der kan true hele bygningen og ende med at blive meget dyre at udbedre. Murerfirmaet Dahl & Dahl kan hjælpe dig med at udbedre alle former for skader på murværk og facade, og sikrer dig at skaden ikke udvikler sig.

Lad os tage en snak

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Kontakt os i dag, så vi kan snakke om dit næste projekt som involverer en eller flere murere.

murer@dahldahl.dk

Ring til vores hovednummer på 75 45 70 70

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø