Lejligheder udlejes i Esbjerg

I vores ejendomme har vi flere forskellige typer af lejligheder fordelt rundt omkring i Esbjerg by

Lejligheder i Esbjerg

Vi ejer og udlejer udlejningsejendomme som indeholder både lejligheder og erhvervslejemål. Størstedelen af vores lejemål er primært boliglejemål. Vores ejendomme er beliggende rundt omkring i Esbjerg, de fleste af boliglejemålene er placeret inde i centrum.

Dahl & Dahl Ejendomme er en privatejet virksomhed, ejet af brødrene Anders Dahl & Christian Dahl. Vi har fokus på kvalitet og lytter gerne til foreslag, ønsker eller behov fra vores lejere.

Nymalede lejligheder i Esbjerg

Alle vores lejligheder er altid nymalet og klar til indflytning fra den aftalte overtagelsesdato. Vi har en vicevært ansat, som vores lejere har mulighed for at ringe til i hverdagene, hvis der skulle være behov for mindre reparationer i opgangen eller kælderen eksempelvis.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en fremvisning af en af vores mange lejligheder i Esbjerg.

Ingen ledige lejemål

Vi har desværre ingen ledige lejemål på nuværende tidspunkt.

Har du brug for mere information om vores ejendomme?

Hvis du har spørgsmål eller brug for oplysninger omkring vores ejendomme, så hold dig endelig ikke tilbage og tag kontakt til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål, du end måtte have.

ks@dahldahl.dk

Ring til Kim Søgaard på 51 97 81 98

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø