Nybyggeri og tilbygninger

Hvad end det er nybyggeri eller tilbygninger til en eksisterende bygning, så står vi klar til at rådgive og udføre opgaven for dig.

Nybyggeri i Esbjerg

Ønsker du hjælp til at komme i mål med din drømmebolig? Så lad os tage en snak om dit næste nybyggeri-projekt

Nybyggeri til private og erhverv

Murerfirmaet Dahl & Dahl ApS opfører nybyggeri og tilbygninger til eksisterende bygninger. Har du behov for flere kvadratmeter i form af en tilbygning? Skal huset opgraderes med en havestue til de hyggelige sommeraftener eller en garage til bilen? Uanset hvilken slags nybyggeri du er interesseret i, så er Murerfirmaet Dahl & Dahl klar til at hjælpe dig.

Nybyggeri der holder

Når du bygger nyt eller bygger til, er det vigtigt, at alle reglementer og bestemmelser overholdes. Som udgangspunkt skal det gældende bygningsreglement altid følges ved ombygninger. Der kan dog være visse bestemmelser, som man ikke kan opfylde, uden at man foretager større ændringer af bygningen – for eksempel ved flytning af bærende vægge.​

Der er desuden visse klimamæssige retningslinjer, der skal overholdes både ved nybyggeri og ombygninger. De forskellige klimaforanstaltninger hjælper til at optimere energiforbruget og medfører attraktive energibesparelser. Derfor er det vigtigt at have styr på disse i forbindelse med nybyggeri.

Dahl & Dahl som din byggepartner

Murerfirmaet Dahl & Dahl er din partner i forbindelse med nybyggeri. Vi hjælper dig med alt lige fra faglig sparring i forbindelse med de indledende overvejelser omkring dit byggeprojekt til den endelige opførsel af nybyggeri.

​Vi har styr på alle reglementer og retningslinjer, der skal overholdes i forbindelse med nybyggeri, og sørger for at dette overholder alle regler. Vi anvender altid de nyeste metoder og bedste materialer ved opførsel af nybyggeri. Det giver det bedste og mest solide resultat. Med nybyggeri fra Murerfirmaet Dahl & Dahl er du sikret et professionelt resultat af høj kvalitet, der holder i rigtig mange år.

Går du og med overvejelser om nye byggeprojekter, og vil du høre mere om mulighederne for nybyggeri? Har du spørgsmål til regler og bestemmelser i forbindelse med byggeri, så kontakt Murerfirmaet Dahl & Dahl ApS​. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit nye projekt, og udregner et tilbud på baggrund af dine ønsker og behov.

Lad os tage en snak

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Kontakt os i dag, så vi kan snakke om dit næste projekt som involverer en eller flere murere.

murer@dahldahl.dk

Ring til vores hovednummer på 75 45 70 70.

Stærevej 7, 6705 Esbjerg Ø